Përditësimi i Përditshëm Shqipëria e fundit iptv m3u playlist 2022

Përditësimi i Përditshëm Shqipëria e fundit iptv m3u playlist 2022   

sot në këtë postim ne ndajmë  listën e dëgjimit Albania iptv m3u  shkarko falas këtë skedar IPTV m3u8 Albania mbështesin të gjitha  pajisjet e përputhshme me skedarët m3u  . 

falas  IPTV m3u Albania  lista e pajisjeve të mbështetura për luajtje

  1. KODI
  2. Viti
  3. marrësit satelitorë
  4. kuti android
  5. TV android
  6. lojtar vlc
  7. shkopinj zjarri
  8. android celular dhe shumë më tepër …

Albania iptv m3u  playlist shkarko pa pagesë 

 

Përditësimi i Përditshëm Shqipëria e fundit iptv m3u playlist

 

 

 

Si të instaloni dhe shikoni  skedarët IPTV m3u  në Kodi

nëse keni një pajisje Kodi para së gjithash ndiqni këto hapa: –

1.open Kodi

2. Tani shkoni te cilësimet dhe zgjidhni seksionin e shtesave për të shtuar shtesa të reja

3. tani shkoni te shtesat e videos

3. në shtesat e videos tani zgjidhni opsionin e klientit PVR dhe gjeni klientin e thjeshtë PVR IPTV dhe instaloni.

4. Hapi i fundit vendos cilësimin dhe shtesat hapin shtesat e mia.

5. nën shtesat e mia zgjidhni klientët PVR dhe zgjidhni klientin e thjeshtë PVR IPTV dhe shkoni të konfiguroni.

6. dhe futni shtegun e skedarit m3u ose lidhjet m3u dhe shtypni ok tani përsëri IPTV m3u tuaj janë të ngarkuar në Kodi.

Si të shikoni IPTV m3u në kutinë android, android TV, android mobile

1. shkoni në dyqanin e lojërave ose dyqanet e aplikacioneve.

2. kërkoni IPTV më inteligjent pro në dyqanin e lojërave dhe instaloni.

3.hap iptv zgjuar pro apk

4. zgjidhni të ngarkoni listën tuaj të leximit ose skedarin / URL

5. Vendosni ndonjë emër në skedarin tuaj m3u

6. Tani zgjidhni llojin e listës për dëgjim nëse keni seksionin e skedarit zgjidhni skedarin m3u ose nëse keni URL m3u zgjidhni seksionin URL m3u dhe zgjidhni shtoni punën e përdoruesit të bërë.

Si të shikoni IPTV m3u në pc me lojtar vlc

 

Së pari, shkoni te VLC Player dhe zgjidhni dritaren e listës për dëgjim.  pasi të zgjidhni, dritarja e listës për dëgjim tani klikoni me të djathtën në miun tuaj dhe shkoni te opsioni i medias së hapur.
 

 

 
   tani në nën opsionin e hapur media zgjidhni rrjetin e hapur.
 

 

 
tani futni lidhjen m3u në seksionin enter URL dhe tani klikoni në opsionin play.
 

 

 

Tani shkoni në cepin e sipërm të majtë dhe klikoni në butonin e majtë në miun tuaj dhe zgjidhni skedarin e ruajtjes së listës së leximit …

 

 

hapi i fundit ruani skedarin tuaj dhe zgjidhni m3u ruani llojin e skedarit listën e dëgjimit m3u këtu tani skedari juaj m3u është gati.
 

 

 

 

Çfarë është URL m3u për IPTV?

 

 
Kur dëshironi të përdorni IPTV për të parë shfaqje televizive në kompjuterin tuaj, ju vazhdoni të përdorni formate të caktuara të të dhënave me M3U. Ky informacion përdoret nga kompjuteri juaj për të parë video për të identifikuar disa gabime të caktuara. Çfarë janë të dhënat M3U? M3U qëndron për MP3 URL.
 

 

A mund të hasni telashe për përdorimin e IPTV?

 

IPTV është licencuar për aq kohë sa është në përputhje dhe në përputhje me ligjet në fuqi të së drejtës së autorit. Në atë kuptim, të pyesësh nëse IPTV është i ligjshëm është si të pyesësh nëse shkarkimi i informacionit nga interneti është i ligjshëm apo jo. Problemi me pyetje si kjo është se është shumë i gjerë për të pranuar po ose jo të thjeshtë.

 

Albania iptv m3u playlist download link download 1: –  Shkarkoni Këtu

Albania iptv m3u playlist download link download 2: –  Shkarkoni Këtu

Lexoni gjithashtu:  USA IPTV m3u playlist download 2022 – lista ditore falas IPTV

Ne NUK presim ose transmetojmë ndonjë video në këtë faqe në internet, ne vetëm RI-SHPRBANI lidhjet falas Iptv që janë tashmë në faqet e internetit të hyrjes publike. Ne i nxisim të gjithë pronarët e të drejtave të kopjimit, të pranojnë që lidhjet e përfshira në këtë sit ndodhen diku tjetër në internet. Ju lutemi drejtoni të gjitha çështjet e shkeljes së të drejtës së autorit te kompanitë që mbajnë këto skedarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *